Nieuwsbrief 4 -  oktober 2020
 
De Ronde Venen Marathon
 
Hafkamp Groenewegen
De Ronde Venen Marathon
 
 
Voorbereidingen gaan door, ingrijpende maatregelen
 
We gaan door met de voorbereiding van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon, ondanks de onzekere ontwikkelingen rondom het coronavirus. We willen nog steeds dat het evenement op zondag 15 november doorgaat. Uiteraard houden we de ontwikkelingen scherp in de gaten en is er een korte lijn met de gemeente.
 
We hebben diverse maatregelen genomen. De belangrijkste maatregel is de gefaseerde start. De lopers starten in groepen van 50 lopers, elke 5 minuten. Hierdoor komen de lopers meer verspreid naar Abcoude, is er tijdens de start, op het parkoers en bij de finish meer spreiding. De startindeling vindt plaats op verwachte eindtijd (de snelste als eerste). Verder verstuurt de organisatie de startnummers naar de lopers, is er geen na-inschrijving en geen prijsuitreiking. Onderweg zijn de verversingsposten ruimer van opzet. Er is wel kleedgelegenheid, maar de organisatie verzoekt iedereen om daar zo kort mogelijk gebruik van te maken. Douchen is niet mogelijk.
We vragen alle lopers om zo veel mogelijk alleen te komen, dus zonder publiek. Rondom start en finish is er geen gelegenheid om lopers aan te moedigen. Verder vragen we alle lopers de algemene coronamaatregelen in acht te nemen: houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij ziekteverschijnselen.
 
Botsholpad vernieuwd!
 
Na 36 km doemt het Botsholpad plotseling op achter de zwarte schuur: een natuurpad van 2,3 km. Vereniging Natuurmonumenten heeft de afgelopen weken forse aanpassingen gedaan. Het is nu iets minder Botshel.
 
 
Bekijk de fietsroute voor de duo's
 
Neem je deel aan de Duomarathon? Bekijk dan heel goed de route voor fietsers op onze website! Je kunt niet overal meefietsen.
 
Aanpassing start en finish
 
I.v.m. corona is de start en finish aangepast. Uitsluitend lopers hebben toegang tot dit gebied. En wacht zo lang mogelijk buiten het gebied, alvorens naar de start te komen.
 
 
 
Niet deelnemen?
 
Kun je toch niet deelnemen aan ons evenement? Laat het ons weten op info@derondevenenmarathon.nl Wij kunnen dan anderen blij maken!
 
Meer info op onze website
 
Corona vraagt nogal wat van ons als organisatie en van u als loper. Op onze website is meer info te vinden; wij vullen deze info nog verder aan.
 
Doorgaan of niet?
 
We communiceren via deze nieuwsbrief, website en Facebook. Houd deze media in de gaten voor actuele ontwikkelingen. Update rond 15 oktober.
 
 
Deze e-mail is verzonden naar 
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je bent ingeschreven bij De Ronde Venen Marathon.
 
 
 
Facebook
Twitter
 
 
© 2020 De Ronde Venen Marathon