Nieuwsbrief 2 - juli 2020
 
De Ronde Venen Marathon
 
Hafkamp Groenewegen
De Ronde Venen Marathon
 
 
Al meer dan 250 inschrijvingen!
 
De inschrijving van de 4e editie van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon verloopt voorspoedig. Al meer dan 250 lopers hebben zich ingeschreven voor de marathon, duo-marathon en de 10 km. Zo staan er al 117 lopers op zondag 15 november aan de start van de marathon en 62 duo's (124 lopers). Het belooft daarmee nu al weer een gezellige en bijzondere dag te worden!
 
Schrijf je nu in
 
Coronaproof evenement
 
Corona zorgt er voor dat ons evenement anders zal zijn dan voorgaande jaren. Op dit moment zijn we in gesprek met de gemeente over de manier waarop we een coronaproof evenement kunnen organiseren. Naar alle waarschijnlijkheid starten we in meerdere groepen om zo de afstand van 1,5 meter te kunnen bewaren. Er is dit jaar ook een mat bij de start voor de tijdwaarneming. Iedereen heeft dus een nettotijd!
 
 
Parkoers bijna ongewijzigd
 
Lopers waarderen het parkoers van De Ronde Venen Marathon. Ook dit jaar doet de (duo)marathon alle 8 kernen van de gemeente De Ronde Venen aan. De start en finish worden in verband met corona wel verplaatst naar een andere locatie in het historische centrum van Abcoude. Er is zo meer ruimte om "coronaproof" te starten. Ook de aanloopronde door het Abcoudse centrum wordt daarom aangepast.
 
Duo-marathon blijft uniek
 
Is een marathon te ver, maar wil je wel alle 8 kernen zien en lopen langs de riviertjes, door weilanden en het natuurgebied Botshol en door een koeienstal? Doe dan met z'n tweeën mee aan de duo-marathon! Je kunt afwisselend lopen en fietsen met je looppartner. Er moet wel altijd één persoon lopen. Wisselen is vrij: doe allebei een halve of wissel elke kilometer; het maakt ons niet uit! Kijk op de website voor verdere instructies.
 
 
 
Maximumaantal
 
Het evenement kent een maximumaantal deelnemers. Dat is voor de marathon 400 lopers en voor de duo-marathon 200 duo's (400 lopers). Wacht dus niet te lang met inschrijven!
 
Inschrijfgeld terug
 
Wij betalen het inschrijfgeld volledig terug, als het evenement onverhoopt door corona niet doorgaat. Inschrijven is dus zonder coronarisico!
 
Actueel nieuws
 
Wil je op de hoogte blijven van ons evenement? Onze Facebookpagina's geven actuele nieuwtjes. Ook komen er regelmatig nieuwsberichten op onze website.
 
 
Deze e-mail is verzonden naar 
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je bent ingeschreven bij De Ronde Venen Marathon.
 
 
 
Facebook
Twitter
 
 
© 2020 De Ronde Venen Marathon