Nieuwsbrief 3 -  augustus 2020
 
De Ronde Venen Marathon
 
Hafkamp Groenewegen
De Ronde Venen Marathon
 
 
Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders wederom hoofdsponsor
 
Ook dit jaar is Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders de trotse hoofdsponsor en naamgever van het grootste jaarlijkse sportevenement binnen de gemeente De Ronde Venen. Directeur Hans Groenewegen heeft na constructief overleg met het organisatiebestuur een volmondig akkoord gegeven voor verlenging van het sponsorschap. Bestuursvoorzitter Jos van Wijk: “Wij zijn buitengewoon blij met de continuatie van het hoofdsponsorschap door Hafkamp Groenewegen; dit geeft ons een prima financiële basis om van de marathon weer een sportief topevenement te maken”. Ook Hans Groenewegen toont zich verheugd: “Onze directie benadrukt met het sponsorschap het belang dat zij hecht aan het neerzetten van sportieve prestaties en het hebben van doorzettingsvermogen“. Groenewegen trekt daarbij de link naar de wereld van incasso en credit-management. Ook als het aankomt op het incasseren van een openstaande vordering is sportiviteit geboden. “Met een juist incassostrategie en in sommige gevallen een flink doorzettingsvermogen wordt in de meeste gevallen succesvol en zonder blessures in de klantrelatie, de financiële eindstreep behaald“, aldus Groenewegen.  
 
Website sponsor
 
t/m 26 augustus extra voordelig inschrijven
 
Op dit moment hebben al meer dan 850 lopers zich ingeschreven voor de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon! Tot en met 26 augustus kun je extra voordelig inschrijven: € 25,-- voor de marathon, € 40,-- voor de duo-marathon en € 8,-- voor de 10 km.  Wacht daarom niet langer en schrijf je in! Mocht het evenement i.v.m. corona (onverhoopt) niet doorgaan, dan krijg je het volledige inschrijfgeld terug.
 
Schrijf je nu in!
 
 
Coronaproof evenement: startprocedure aangepast
 
We hebben i.v.m. corona diverse maatregelen genomen voor een veilig evenement. De belangrijkste is de gefaseerde start: de lopers starten in groepen van 50 tot 60 lopers met tussenpozen van 5 minuten. De indeling vindt plaats op verwachte eindtijd. Zo willen we meer spreiding op het parkoers, maar ook voor en na de loop creëren. We werken op dit moment andere maatregelen nader uit. Daarnaast vragen we alle deelnemers om de algemene maatregelen in acht te nemen. Kijk op onze website voor meer informatie over de maatregelen.
 
Website marathon
 
Parkoers anders dan een stadsmarathon
 
We zijn blij dat we zoveel nieuwe lopers mogen begroeten. Maar let op: het parkoers van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon is uitdagend. Na zo'n 8 kilometer draaien de lopers de voormalige spoorbaan op. De ondergrond bestaat uit grote en kleine kiezels. Het is redelijk goed te belopen, maar zeker geen asfaltweg. Direct na Amstelhoek (29 km) gaat het parkoers door een weiland naar een koeientunnel en een boerenerf. Deze passage is zo'n 400 meter. En op 36 km is er het Botsholpad: een onverhard pad (met 3 steile bruggen) door een natuurgebied. De lengte is 2,3 km.
 
Meer info
 
 
 
Maximumaantallen komen in zicht
 
Op dit moment zijn er nog slechts een handvol startnummers voor de duo-marathon beschikbaar; voor de marathonafstand en de 10 km zijn er meer plekken beschikbaar. Ook bij deze afstanden geldt echter dat de inschrijving hard gaat.
 
Schrijf je nu in!
 
Start en finish op Raadhuisplein in Abcoude
 
Het parkoers van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon is nagenoeg ongewijzigd. De start en finish zijn echter wel verplaatst naar het Raadhuisplein, nog steeds iin het historische centrum van Abcoude.
 
Website marathon
 
Tijdloop Baambrugge op 29 en 30 augustus
 
Kun je niet langer wachten om een wedstrijd te lopen? Neem dan deel aan de Tijdloop Abcoude-Baambrugge, georganiseerd door hardloop-begeleiding.nl . Meer info: www.hardloop-begeleiding.nl .
 
Tijdloop
 
 
Deze e-mail is verzonden naar 
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je bent ingeschreven bij De Ronde Venen Marathon.
 
 
 
Facebook
Twitter
 
 
© 2020 De Ronde Venen Marathon